Taitaa olla aika lähellä kierron keskiosaa nyt. Tämän innoittamana ollaan harrastettu nyt joka ilta, ja eilen pääsin minäkin ihan oikeasti mukaan henkisesti siihen hommaan. Tähän saakka äijä on kinunnut, ja minä ajatellut, että no pakkohan tässä jos lasta yritetään.

Perjantaista eiliseen siis joka päivä ja ennen sitä muutaman kerran joka toinen päivä. Luulisi nyt sitten kylvöjen osuvan oikeaan ajankohtaan ainakin, ettei sitä tarvitsisi sitten jossitella. Ensimmäisinä kuukausina ei taidettu osua oikeaan, kun oli aina jotain muuta silloin - flunssaa tai työmatkoja. Nyt siis en halua enää ottaa sitä riskiä, että menee mahikset sen takia. Alkaa nimittäin tuo yhden vuoden rajapyykki lähestyä uhkaavasti. No, tämä kiertohan on "vasta" kahdeksas, mutta ollaan siis jo yli puolen vuoden reilusti yritetty. Jotkut käskisivät jo tässä vaiheessa tutkimuksiin. Mutta silloin pitäisi mennä yksityiselle, enkä ole vielä siihen valmis. En nyt, kun viime kuussa tuntui kuitenkin tärpänneen ihan oikeasti.

Viikonloppuna en ole muuten ehtinyt paljon lapsen yrittämistä ajatella, kuin edes takaisin välillä. Ollaan käyty sukuloimassa useammassakin paikkaan. Hyvä saada ajatukset pois tästä asiasta.