Lauantaina oltiin vähän shoppailemassa Plantagenissa, Kodin Ykkösessä, sekä Euromarketissa. Supistuksia oli paljon, ja Euromarketiin päästessämme ne jopa vetivät minut etukenoon, niin vahvasti ne kramppasivat. Painon tunne alavatsassa minua kuitenkin huoletti eniten. Levossa kaikki kuitenkin on ollut hyvin, joten mietin vieläkin mitä tehdä. Mutta ymmärrän, etten voi jatkaa töitä, ellen pääse ilman kamalia supistuksia konttorille saakka. Itse työ ei paljoa vaadi, mikä tekeekin tämän niin vaikeaksi. Voin tehdä töitä kotoa käsin, mutta en tahtoisi hoitaa asioita niin. Tahdon olla joko konttorilla, tai sitten vapaalla. Mutta yritetään nyt näin. Tänään palasin tunnin työn jälkeen kotiin ihan toisesta syystä - jokin oli rikki korttelin sähkötoiminnoissa, ja minun huoneeni, sekä työpaikan serverihuone pimenivät. En siis päässyt nettiin, mikä on vaatimus, jos töitä tahdon tehdä. No, kotoa pääsen käsiksi nettiin, joten palasin tänne. Koirakin iloitsi siitä, joten ihan ok tältä päivältä.

Ei vaan ole paljoakaan tekemistä, ellen rupea isompia projekteja käsittelemään. Pakko varmaan aloittaa, mutta toivon jotain pienempiä hommia asiakkaaltani, mieluummin. Kotoa käsin isot kuvankäsittelyhommat ovat niin hidasta puuhaa, että ei tee mieli aloittaa..

Sain "äitiyspakkauksen" lauantaina. Sisko on sen minulle koonnut. Todettiin, että olisimme saaneet samat vaatteet meidän poitsulle ja hänen syyskuussa syntyneelle pojalle, joten päätettiin tehdä niin, että minä annan hänelle vähän rahaa, ja hän kerää minulle käytetyistä vaatteista ja muusta isomman paketin. Sain myös sen pahvilaatikon, missä jo meidän poitsun serkku on ehtinyt nukkua. Näin saadaan siitä mukava ensisänky vaaville. Joitakin juttuja siitä puuttui - makuupussi, hiusharja ja pesuaineita muun muassa, mutta ostan ne sitten ennen kuin lapsi tulee. Saatiin kuitenkin huomattavasti enemmän, kuin mitä uuteen laatikkoon kuuluu, joten olen tosi tyytyväinen. Laitoin jo kaikki olohuoneessa olevaan lipastoon odottelemaan käyttäjää. Jotenkin taas tuli vähän konkreettisemmaksi tuo lapsen tulo, noiden vaatteiden ja muiden tarvikkeiden ansiosta. Nyt voisinkin jo ruveta panikoimaan synnytystä. Siskoni synnytyshän oli pahimmasta päästä - 4 kg:n vauva revittiin pihdeillä ulos lantiosta, joka myöhemmin todettiin sopivaksi max 3 kg:n synnytykselle..