Ollaan harrastettu aika tiheään viime päivät, jotta varmasti osuisi oikeaan kohtaan. Tänä aamuna meni tosin mönkään, kun mies ei saanut aikaiseksi, mutta suotakoon se hänelle. Ollaan jo parin viikon ajan harrastettu vähintään joka toinen päivä, välillä joka päivä. Ei vaan riitä energiaa enempää. Toivon vaan, että kierto on normaalin pituinen, vaikka siis viime "menkat" olivatkin keskenmeno.

Tänään pitäisi vielä ehtiä kylvää siis kerran, koska sitten lähdetään reissuun eri suuntiin..

Ajattelin tänään tehdä huvin vuoksi yhden raskaustestin ennen kesäloman alkua, kun on ollut noita outoja tuntemuksia sen mun keskenmenon jälkeen. Minähän en käynyt koskaan lääkärissä sen vuoksi, koska se oli niin varhaisessa vaiheessa, toki konsultoin lääkäriä asiasta, joka sanoi, että ei tarvitse tulla näyttäytymään, jos kivut ja vuoto loppuu. Ja loppuihan ne. Vuoto kesti vain kaksi päivää ja kova kipu kolme.

Nyt alkaa kuitenkin loma. En aio stressata tätä vauva-asiaa nyt ollenkaan, vaikka tiedän, etten osaa sitä ihan kokonaan unohtaa. Mutta en ota siitä stressiä. En ole kyllä muutamaan viikkoon enää ottanutkaan. En sen jälkeen, kun oli se kamala ahdistuskohtaus yhtenä iltana. Kirjoitin jotain silloin blogiinikin.

Nautitaan kesästä ja toisistamme. Kyllä niitä lapsia voi yrittää syksylläkin!