Olo on tasaantunut entisestään. Ei ole enää vähääkään pahaa oloa, vaikkakin yökkäilen välillä hampaita pestessä. Mahaa kiristää sisältä päin oudosti melkein jatkuvasti. Kait se tältä tuntuu, kun se kohtu sitten kasvaa.

Viime yönä ramppasin kyllä ennätykselliset neljä kertaa vessassa. Epäilen, että herään usein supistukseen, jonka ilmeisesti täyttyvä rakko aiheuttaa. Ainakin maha menee ihan kivikovaksi ja herään siihen. En ole tätä kauheasti huolestunut, kun se ei satu. Jos sattuisi, niin kyllä menisin aika pian näyttämään tilannetta neuvolaan. Ei kait tästä pitäisikään huolestua? Ymmärtääkseni supistukset kuuluvat raskauteen, vaikkakin olen suht aikaisessa vaiheessa, eli 18. viikolla.

Muuten on lippu korkealla ja odotan innolla tulevaa etelänmatkaa. Eilen sain ostettua bikiniyläosan, joka mahtuu päälleni. Tissit ovat aivan järkyttävän kokoiset, joten en varmaan kulje noissa bikineissä muuta kuin ihan uidessa ja altaalla maatessa. Tajusin eilen, etten tule pystymään makaamaan mahallani yhtään aurinkoa ottaessa. Ei tuollaiset asiat tule edes mieleen, kun ei ole raskaana.. Mutta rusketutaan sitten mahan puolelta sitäkin enemmän. Vaikka olen kyllä luvannut itselleni ottavan matkalla maltillisesti aurinkoa, ja käyttäväni aurinkovoiteita, kun kuulemma helposti raskaana voi saada pigmenttihäiriöitä..

Vähän kauhistuttaa tuleva viikko, koska minulla on aika iso projekti töissä, enkä tunne hallitsevani asiaa niin hyvin, kuin haluaisin. No, jos se menee persiilleen, niin kukaan ei siitä kuole. Korkeintaan saadaan huutia niskaan..