Tänään olen siis menkkojen mukaan kymmenennellä viikolla. Vaikka olen ruvennut epäilemään, että oikeasti olisin vasta kahdeksannella tai yhdeksännellä. Sainhan raskaustestiin plussan vasta 1.8. vaikka menkat olivat silloin myöhässä jo toista viikkoa. En muista miten testailin ennen sitä, mutta muutama päivä ennen testasin negan ainakin. Joten voi olla, että pahin pahoinvointihelvetti on vielä edessäpäin.

Tänään ajattelin mennä Pulssiin kysäisemään varhaisultroista. Olen vatvonut nyt tätä asiaa edes takaisin, ja välillä kauhistuttaa ajatus, että mitä jos ei siellä mahassa olekaan sitten mitään. Ehkä "nautin" tästä raskaudesta niin kauan kuin se kestää, vaikka vain viikon lisää. Mutta toisaalta jos kyseessä on tuulimuna - minkä mahdollisuus on ehkä omien arvioiden mukaan joku 10 prosenttia, niin tahdon tämän loppuvan mahdollisimman pian, että päästäisiin uudestaan yrittämään raskautta. Oikeastihan se kauhistuttaa minua eniten, että jos tämä on tuulimuna, niin pitäisi käydä tämä alkuraskaus heti uudestaan läpi. Niin, ja ennen sitä yrittämisen helvetti. Sillä eihän sitä tiedä milloin tärppää seuraavan kerran. Tärppääkö enää tänä vuonnakaan? Tai ollenkaan?

Joo, liikaa kysymyksiä. Paras vaan mennä ja ottaa selville, että saisin jotain muutakin mahtumaan pieneen päähäni.

Olo oli eilen kohtalainen. Välillä todella paha - eteenkin juuri ruokailun jälkeen pukkaa oikein kylmä hiki eikä silmät pysy auki, kun yritän pitää yrjöt alhaalla. Mutta toisaalta illalla ei ollut yhtään niin paha olo. En kyllä liikahtanut muualle kuin vessaan sohvalta koko iltana. Se voi olla osasyy suht "hyvään" oloon. Mutta olin  niin väsynyt, etten edes tajunnut pahan olon olevan poissa vasta kun tänään, kun mietin sitä. Mutta aamulla oli taas tuttu ja turvallinen olo läsnä. Ja se alkoi tänään aikaisemmin kuin normaalisti. Ja on edelleen hyvin mukana.

Mieheni heitti hyvästit rinnoilleni eilen. Hän totesi, ettei taida päästä niiden lähelle enää pitkään aikaan. Siihen kommentoin, että se laiva on jo purjehtinut satamasta. Ei niihin ole enää koskemista, kun ovat niin arat. Ja valtavat. Minun ainoat rintsikat, jotka käyvät tällä hetkellä - 75 D urheilurintsikat jotka litistävät rinnat sivuille, alkavat olla liian pienet. Ympärysmitta menee loistavasti vielä, mutta kupit ovat aivan täynnä ja tahtovat tursuta uloskin välillä, kun vähän väärään asentoon asettuu. Täytyy mennä ostoksille. Mutta kannattaisiko ostaa leveämpi ympärysmitta, vai riittääkö vanha 75? Jos menee asiantuntijaliikkeeseen, niin osaavat varmaan opastaa..

Alaselkä tuntuu edelleen. Ei satu, mutta sen vain tuntee jatkuvasti. Voikohan se olla kohtu joka kasvaa? Kohtuni on hyvin takana, nimittäin.. Nojoo, ei kait tässä muuta tällä kertaa..