Nyt on kiirus töissä, mutta siinä välissä ehdimme toki piipahtamaan np-ultrassa. Jännitti ihan vietävästi. Eilinen työmatka painaa edelleen päälle, joten hyvä olo jota on jo jatkunut viikon verran on ollut vähän hakusessa tänään. Ei olo ole ollut aivan kaamea, mutta silti huomattavasti heikompi kuin normaalitila tällä viikolla. No, jännitys varmaan lisäsi pahaa oloa, joka edelleenkin vähän jatkuu.

Np-mitta oli kuitenkin ok, joten ei mitään hätää sen suhteen. Päätettiin privaatisti kuitenkin tehdä myös se seulontaverikoe, joka tukee niskapoimumittausta ja jättää enää noin 10-20 prosentin mahdollisuuden kromosomivioille päästä ohi huomaamatta. Maksoi jotain 70 euroa kelakorvauksen jälkeen, mutta laitoin Visalle ja mietin sitä sitten ensi kuussa. Oltiin molemmat samaa mieltä asiasta, että tahdotaan tarkistaa asia nyt, jotta mahdollisuudet yllätyksille on mahdollisimman pieni. Lapsivesitutkimuksiin mennään, jos "verikoe sitä suosittelee". Mutta toivon mukaan siis ei siihen päädytä.

Nyt kuitenkin päätin alkaa ottaa oikein iisisti, vaikka verikokeet ovatkin vielä sisällä ja niistä saa tietoa vasta ensi perjantaina. Äsken kävin hierojalla. Kyllä niskakipu helpottaa kun käy kerran viikossa hierojalla. Ja tämä vielä on aika halpa, kun on hierojakoulun oppilaiden työharjoittelua. Tietty siellä on sitten aina eri hierojat, mutta ei tässä varaa ole valitakaan. Ja saahan hierojaa toivoa, jos vaan aika löytyy sopivasti. Ensi kerraksi varasin saman hierojan, kun hän lupasi tehdä 45 minuutin ajalla myös kasvohieronnan. Päänsärkyyn kuulemma voi auttaa sekin. Ja miksei voisi. Onhan kasvotkin osa päätä :-)