Pari kertaa yökkäilin hampaita pesiessä aamulla, ja töissä käydessäni isolla asialla vessassa, mutta muuten ei ole enää oikeastaan pahaa oloa enää ole. Ja ei nuo yökkäilytkään ole pahaa oloa sinänsä, vaan ihan refleksi vaan.

Muuten olo on ollut kuin prinsessalla jo melkein  koko viikon. Se, että on joitain mahakremppoja, niin on pientä verrattuna siihen pahaan oloon, mikä on ollut tässä muutamia viikkoja sitten. ja vielä kun sain tutuilta vahvistuksen, että mahakivut kuuluvat pieninä annoksina raskauteen, niin ei tarvitse edes hermoilla sitä.

Pari viikkoa vielä, ja luvassa on myös uusi neuvolakäynti. Siihen mennessä uskoisin, että mahakin on ehtinyt pulpahtaa esiin oikein kunnolla. Nyt se on vaan vähän läskin näköinen, ellei tarkkaan katso. Tai näe minua alusvaatteisillaan. Mutta ylävatsakin pullottaa enemmän kuin normaalisti, ja ihan löysää siinä vaan on, eli olen kyllä pikkuisen lihonut muutenkin, kuin alavatsan ympäriltä.

Olen miettinyt uusien jumppahousujen ostamista. Sellaisia joihin maha mahtuu hyvin, ja voin myös vetää tyttöjen sb-treenit niissä. Eli niiden täytyy olla tosi hengittävät ja viileät. Mutta sitähän jumppahousujen muutenkin pitäisi olla :-)

Nyt tuntuu siltä, kuin se kuuluisa keskiraskauden energiataso on löytynyt. Vielä olen kyllä väsynyt välillä, mutta jaksan tosi paljon keksiä kaikenlaista tekemistä. Ja inspiraatiotaso on korkealla. Tahtoisin maalata ja laulaa ja piirtää ja askarrella.