Paha olo jatkui edelleen eilen koko päivän, mutta oli huomattavasti matlillisempi suurimmaksi osaksi, kuin mitä aiemmin tällä viikolla. Ja vieläkin on sellainen kohtalaisen ok olo, vaikkakin se paha olo siellä taustalla tuntuu. Yöllä valvoin yli tunnin, kun maha oli vähän kipeä ja mietin kaikenlaisia juttuja. Meillä on ollut rakennusprojekti ihan alkutekijöissä, eli ollaan haettu suunnittelulupaa (sellainen lupa joka "päättää" tarvitaanko poikkeuslupaa vai pelkkä rakennuslupa). No, vastaus tuli tällä viikolla, että poikkeuslupa tarvitaan. Joten päätimme mennä katsastamaan kaupunkimme myynnissä olevia taloja. Siirretään suvun maille rakentamisen myöhempään vaiheeseen, jos löydetään jokin sopivan hintainen talo valmiina. No, eilen käytiin katsomassa yhtä 50-luvun taloa joka oli kohtalaisessa kunnossa. Paljon pintaremppaa sinne voisi tehdä, mutta öljypannu oli uusi ja talo ei haissut ummehtuneelle tai kostealle. Tänään mennään katsomaan sitä uudestaan isäni kanssa, ja jos ei hän löydä mitään sanottavaa siitä, niin tehdään tarjous! Kääk!

No tämän takia valvoin varmastikin yöllä, mutta mieleen tuli myös pikkusiskoni, jolla on laskettu aika huomenna ja jolle on luvattu että vauva tulee ulos ennen sitä. Joten olin aivan varma, että valvoin sen takia, että sisko nyt synnyttää. Mutta ei ole vieläkään tullut uutisia, joten ehkä telepaattiset kykyni olivat vähän edellä aikaansa tällä kertaa.

Eilisillan makoilin taas kokonaan sohvalla (miinut talokatsastuksen ja kaupassa käynnin). Häntäluuni vihoitteli vähän jo sohvalla, mutta yöllä enemmän. En tiedä kuuluuko raskauteen, vai siihen, että olen aivan ylettömän paljon ollut nyt sohvalla enkä liikkunut paljoakaan. No, kysyn siitä sitten neuvolassa ensi kerralla. Ensi kerta siis olisi alunperin ollut tänään. Oltaisiin kuunneltu Dopplerilla sydänääniä, mutta koska kävin yksityisellä ja viikot vähenivät yhdellä, niin pyysin siirtää aikaa edemmäs. Nyt mennään siis ensi torstaina kuuntelemaan. Kuulemma silloin pitäisi jo kuulla. Mutta itse olen epäilevällä kannalla vieläkin. Olen lihonut jonkin verran, eli vatsanpeitettä on vähän, ja kohtuni on taaksepäin kallistunut. Nämä kuulemma heikentävät mahdollisuuksia kuulla Dopplerilla kun viikkoja on kasassa 10+2.

Minua jännittää tuo talohomma, mutta sitä ennen on valtava prosessi edessä täällä töissä. Täytyy keskittyä nyt ensin siihen...