Olo ei ole kauhean paha. Enimmäkseen on sellainen epämiellyttävä tunne, että paha olo olisi tulossa. Vaikea selittää, mutta ehkä joku tunnistaa sen. Eteenkin aamupäivällä ja illalla on ollut näitä tuntemuksia ja pahan olon tuulahduksia. Ja ajatus lakristijäätelöstä ällöttää. Pomo toi sitä eilen meille. Minun tötterö odottaa vielä pakkasessa. Ehkä vielä uskaltaudun jossain vaiheessa sen kimppuun. En muutenkaan välitä lakritsijäätelöstä, mutta nyt se suorastaan kuvottaa.

Minulla on jatkuvasti jano. Juon ihan hirveästi, ja pelkään että ehkä juon liikaa. Siis vettä. Vettä jatkuvasti. Tänään olen juonut säästeliäästi verrattuna eiliseen, eli noin puolitoista litraa. Eilen join varmaan yli kolme. Yli kaksi pelkästään työpaikalla. Ja ramppaan tietty vessassa sen mukaisesti.

Rinnat ovat aivan valtavat. Sen tajusin eilen, kun taitoin bikinit päälle. Siis yläosa on ollut aika reilu aikaisemmin, nyt täytin ne ääriään myöten. Tosi ällöt rinnat. Jotenkin tulee sellainen halpa olo niistä. Kuin olisin joku pornotähti. No, kroppa muuten ei kyllä vastaa sellaista, mutta siis tisut todellakin. Ja kipeät ne ovat edelleen.

En ole vielä uskaltanut maistella ajatusta siitä, että meille oikeasti tulee ehkä lapsi maalis-huhtikuussa. En oikeasti. Vitsaillut olen jo, ja ottanut asian huomioon, kun ollaan tehty alustavia suunnitelmia ensi kesälle. En uskalla vielä päästää ajatuksia niin pitkälle, vaikka onkin vaikeaa olla ajattelematta, kun siskolle tulee ihan pian pikkuinen.

Ei olla kerrottu vielä kenellekään raskaudestani. Vaikeaa se on, kun pomo hoilottaa oman vaimonsa raskaudesta ihan avoimesti (hän on minua kaksi-kolme viikkoa edellä..). Tai no joo, kaksi ystävääni tietää asiasta. Toinen oli paikalla kun tein testin, ja toinen kärsii lapsettomuudesta ja ollaan puhuttu asiasta tosi paljon. Halusin kertoa hänelle erikseen ajoissa, koska tiedän kuinka paljon se voi satuttaa, kun toinen saa mitä itse ei onnistu saamaan aikaiseksi. Tiedän todellakin.

Eipä muuta tänään.