Sairasloma jatkuu. Vai onko se sairausloma? No, enivei. Jatkuu edelleen. Ja jatkuu aina siihen saakka, kunnes jään äitiyslomalle. Outoa. Mutta onneksi minun sijainen on aktiivisesti meilaillut minulle kaikenlaisia kysymyksiä työstä. Tykkään oikeasti opastaa häntä näissä jutuissa, sillä näin tiedän, että asiakkaani jäävät hyviin käsiin. Vastailen aina, kun vaan huomaan, että on tullut meiliä häneltä.

Tänään kävin kampaajalla - ei tullut ihan sellainen kampaus, kuin olin toivonut, mutta ihan ok. Oma vika, kampaaja kysyi otanko kapeita vai leveitä raitoja, ja otin kapeita. Olisi pitänyt muistaa edellisiltä kerroilta, että leveitä pitää näihin paksuihin ottaa, jotta tulisi se toivottu efekti. No, ei tullut, mutta onpahan raitoja kuitenkin. Ja leikkauskin on ihan ok. Ei mikään säväyttävä, jota toivoin, vaan ok. Ja tuli niin kiirus ettei ehditty kuin kuivata hätäisesti hiukset, ennen kuin oli pakko rynnätä seuraavaan paikkaan, eli kosmetologille. Äiti antoi joululahjaksi ihonpuhdistuksen. En oikein ymmärrä mitä hän sillä ajatteli, koska minulla ja siskollani on tosi puhdas ja kaunis iho. No, oli se ihana hoito kuitenkin. Pari epäpuhtautta löytyi otsasta, nenästä ja leuasta. Niiden puristaminen sattui pikkiriikkisen, mutta ei pahasti. Mutta JOS olisi huonompi iho, niin olisi todellakin tuskallinen hoito.. Huomenna on vielä luvassa jalkahoito - mieheni antoi joululahjaksi. Sitten olen virallisesti "avannut" mammalomakauden. Ajattelin, että kerätään nämä eri hoidot samoille päiville, niin ehkä saan sellaisen tehostartin tälle uudelle ajanjaksolle elämässäni. Odottelen kovasti huomista jalkahoitoa. Ehkä rupean käymään useammin tällaisissa palveluissa, jos tykkään. Ainakin kampaajalla saisi käydä vähän useammin..

Olo on kohtalainen. Suppareita on tosi paljon ja enemmän myös öisin, mutta ei ehkä aivan yhtä voimakkaita jatkuvasti. Muuten olo on ihan loistava. Kurkku on ollut pitkään kipeä, mutta ei vaan tahdo puhjeta flunssa. Ehkä kurkkukipu johtuu närästyksestä, joka työntää hapanta tavaraa kurkkuun? Flunssaa minulla ei ole ollut koko raskauden aikana, muuta kuin silloin heti sen jälkeen kun plussasin.

Lauantaina käytiin siskon ja äitin kanssa shoppailemassa. Se oli meikäläiselle turhan rankka reissu, vaikka istuskelinkin aina välillä, kun vaan paikan löysin. Siskon poikakin oli reissussa mukana. Käytettiin meidän "uusia" vaunuja. Oli kiva vähän harjoitella siskonpojan kanssa Turun keskustassa. Todettiin, että hissi on kivempi kuin rullaportaat, ja että yhdistelmävaunut ovat hippasen verran kookkaat shoppailuun. No, poika tykkäsi kuitenkin kovasti ja nukkui välillä ja katseli ympäriinsä välillä. Kerättiin miehelleni isyyspakkauksen. Ostin sinne vaikka mitä, m.m. "isin kulta"-bodyn, ihanan sammaleenvihreän potkupuvun joka otetaan varmaan laitokselle mukaan, kumeja, korvatulppia, särkylääkkeitä, rennietä, sikari, muutama opas tulevalle isälle, parisuhteen puuhakirja, marimekon unikko- tutti ja tuttipullo, purulelu ja varmaan jotain muutakin. Vähemmän isälle ja enemmän vauvalle, mutta niinhän se menee äitiyspakkauksenkin kanssa.

Eipä tällä kertaa enempää.. Tänään viikot 30+6, huomenna alkaa jälleen uusi viikko ja uudet kujeet :-)