Tänään menen hierojalle. Taitaa olla viimeisiä kertoja, kun en tarvitse tyynyä tukemaan mahaa siinä pöydällä. Maha on nimittäin ruvennut olemaan entistäkin hankalampi "vetää sisään" kun haluaa näyttää ryhdikkäältä ja edes vähän hoikemmalta. Mutta edellen maha on vaan läskin näköinen, ellei tiedä minkä näköinen olen normaalisti.

Hieroja lupasi kasvohieronnan tällä kertaa. Voi olla tosi hyvä homma päänsärkyä ajatellen. En usko, että tämä on sitä perinteistä raskauspäänsärkyä, vaan ihan oikeaa jännityssärkyä. Toivon mukaan se vaan ei jatku niin pitkään, että siitä tulee migreenikohtaus. Lääkärini mukaan nimittäin viimeksi oli niskojen jumiutuminen ja niistä johtunut särky mennyt niin pahaksi, että se laukaisi migreenin. Eli eivät nekään kaksi asiaa ole ihan aina kaksi erillistä vaivaa. Itselläni ei tavallista migreeniä ole vielä ollut. Siskollani taas on ollut tosi pahoja ongelmia sen kanssa silloin tällöin. Viimeksi tässä kuukausi sitten, eli juuri vähän enne pojan syntymistä. Oli vielä vieraassa paikassa yksin autolla liikkeellä. Inhottavaa normaalistikin, mutta viimeisillään raskaana todella pelottavaa..

Olo on ollut kohtalaisen hyvä. Tosi väsynyt olen ollut, mutta se jothuu täysin kuuhulluudeesta. En ole enää normaalia väsyneempi ollut viikkoon ainakaan. paitsi nyt, mutta siis se ei ole normaalista poikkeavaa, kun on ollut täyden kuun aika. Kevyttä pahaa oloa olen kärsinyt ennen lounasta ja pivällistä, kun kroppa kaipaa energiaboostia. Mutta muuten on edelleen ollut ongelmia syömisen kanssa. Ei vaan yhtään maistu välipalat. Eli mennään kahdella kunnon aterialla ja muutamalla omenalla. kahtena viime päivänä olen lisäksi pakottanut itseni syömään kaksi paahtoleipää maksamakkaralla (on sallittu nykyään maltillisisesti) ja etikkakurkulla. Hyvää nam. Mutta kalorimäärät ovat edelleen aivan liian matalia raskaana olevalle. Tänään lupaan skarpata vielä enemmän, että päästään ainakin 2000 kaloriin (terveellisesti syöden se on oikeasti aika paljon!).