Poika on nukkunut tosi hyvin öisin, herännyt 3-4 tunnin välein syömään, ja sammahtanut sitten kiltisti viereeni. Jos ollaan yritetty siirtää kaveri omaan sänkyyn, niin on kyllä ollut eri ääni kellossa, eli silloin on vaatinut päästä takaisin tissin läheisyyteen, jossa sitten on imaissut pari kertaa maitoa ja sammunut uudelleen. Läheisyyttä tämä kaveri kaipaa, ja sen me myös hänelle annamme. Saa nukkua vierellä, vaikka vaikuttaakin äidin uniin, koska pelkään tottakai että laitan vaikka peiton vauvan suun eteen tai vastaavaa, mitä nyt pienen vauvan äiti voikaan keksiä.

Mutta viime yö oli erilainen. Illalla käytiin hakemassa Heseltä ruokaa, kun oli venahtanut ruoanlaitto aivan liian myöhäiseksi, eikä enää jaksettu ruveta kokkaamaan. Iso virhe. Pojalla oli jo ennestään vähän sellaiset elkeet, että mahassa on ilmaa ja paljon, mutta siitä ne vaan yltyi. Itselläni tuli tosi paha oli ja vessassa yökin sitten samaan aikaan, kun maha oli ihan ruikulilla. No, en sentään oksentanut, mutta ei ollut kaukana. En tiedä siirtyikö tämä poikaankin maidon seassa, vai sattuiko vaan olemaan huono ilta ja yö, mutta pientä kitinää kuului koko illan, eikä yöllä nukkunut kunnolla. Tissillä kyllä kävi tiuhaan, mutta ei syönyt paljoa kerrallaan.

Ystäväni neuvoi eilen sattumalta koliikkihierontaa vähän, mutta en ollut sitä vielä ehtinyt tarkistaa mistään lähteistä, että miten tarkalleen pitäisi tehdä. Mutta sovelsin siitä sellaisen pienen jumpan, jota pojalle sitten annoin. Tykkäsi kovasti. Vaikka muuten itki ja kitisi, niin oli ihan hiljaa ja keskittynyt, kun hieroin ja jumppasin häntä. Ihan kevyesti vaan, kun en tiedä saako vielä tässä vaiheessa tuollaista pienelle tehdä. Ei ainakaan pannut pahakseen poitsu. Ja sai ilmat ja kakat liikkeellekin jonkin verran. Mies vaihtoi vaippaa aika tiuhaan eilen illalla.. Hyvä vaan, että tavara liikkuu. Maha ei onneksi ole kova. Se tästä vielä puuttuisi.

Tänään ollaan nukuttu päikkärit, ja poika on vedellyt tosi pitkiä unia. Pian lähdetään äitin luokse käymään, kun hän kävi hakemassa koiran maalle tässä aiemmin.

Mitä tästä opimmekaan? Ei roskaruokaa vähään aikaan ja nukutaan päivällä, jos ei yöllä anneta nukkua :-)

Huomenna tulee neuvolantäti vierailulle. Pitäis vissiin raivata pahimmat sotkut pois. Ei kyllä aiota hänen takiaan sen suurempia siivota, mutta tiskipöydän ja pahimmat kasat pois. Sen verran respektiä pitää olla mielestäni.

Eipä tässä muuta tällä kertaa. Oikein mukavaa päivänjatkoa taas!