Siis luin juuri vanhoja kommentteja, joissa osa oli anonyymejä. Jos pysyy asialinjalla, niin ok ettei laita edes nimimerkkiä alle, mutta että ruvetaan kritisoimaan ja arvostelemaan toisen ihmisen huolta - se on törkeää. Olisit idiootti edes laittanut nimesi alle, että voisin vastata jollekulle, enkä miettiä kuka siellä takana on. Netissä ollaan muutenkin nimettömiä, joten hyvin voi laittaa nimimerkin kommentin alle.

Vihaan ihmisiä jotka arvostelevat toisten tunteita. Jos olen kahdeksan kuukautta yrittänyt lasta enkä onnistunut, niin saan olla huolissani. Se on keskimääräistä pidempi aika. Eikä lapsettomuudesta tarvitse kärsiä 7-10 vuotta, ennen kuin hakeutuu jonnekin tutkimuksiin. Tarvitsee odottaa yhden vuoden. Voi jassus että vihaan ihmisiä jotka sanovat miten toisten pitää tuntea ja mitä me ei saada pelätä.

Anonyymi joka kommentoit minun konkreettista pelkoani, joka perustuu osin mielikuvitukseeni mutta osin myös faktaan, sillä minulla ON OLLUT VAKAVA VERISAIRAUS joka voi olla osa jotain, joka aiheuttaa lapsettomuutta, älä enää koskaan kommentoi mitään minun blogiini. Mene jonnekin muualle pilaamaan toisten päivän ja aiheuttamaan mielipahaa. Olet varmaan sellainen energiasyöppö jota kukaan ei jaksa kuunnella, koska sinä tiedät aina paremmin myös toisten tunteen.

Sori kaikki muut. Tempperamenttini on välillä aika hurja, mutta mitä vihaan eniten maailmassa on besserwissereitä jotka eivät edes voi seistä sanojensa takana + puhuu omiaan. Jos olisi odottanut 10 vuotta lapsettomana, ennen kuin alkaisin pelätä sitä lapsettomuutta, niin en olisi enää saanut adoptoida ikäni vuoksi. En halunnut tuhlata aikaa. Eikö se ole ihan selvä asia lasten suhteen?

Tämän kommentin päivämäärä taisi olla 9.8. mutta en ole ihan varma siitä. Tiedätte kun luette.