Juuri pääsin vaahtoamaan, etten tällä kertaa ole kärsinyt minkäänlaisista kuvitelluista oireista, niin jo rupeaa kroppa temppuilemaan. Senhän mainitsin, että viimeksi sattui vähän nuo kylvöt. No, nyt on sattunut alavatsan sivuosia aika reilusti aina välillä, eteenkin silloin, kun istahdan kovalle alustalle. Ei mikään pistävä kipu, vaan sellainen paine tai puristava kipu jossain syvällä. Tunne ei ole minulle ihan vieras, joskus olen sen aiemminkin tuntenut. En vaan muista yhtään milloin tai minkä yhteydessä.

En tiedä onko tuo oire vai joku jälkijuttu viime kuun keskenmenosta. Oli miten oli, tänään pitäisi taas harrastaa, jottei mene mahdollinen myöhäinen munasolu hukkaan. Alavatsaa on kivistänyt tänäänkin vähän, vaikkakin toiselta puolelta kuin se kipu josta kerroin äsken. Lämpö on ollut matalalla koko kuukauden, mutta eilen se nousi reilulla asteella. Nyt juuri laitoin mittarin taas kainaloon. Aamulla lämpöni on yleensä huomattavasti matalampi kuin muutenkin matala keskilämpötilani. Nyt ei ehkä ole aamu, mutta en ole vielä oikein päässyt päivävauhtiin näin lomalla.

35,3 - eipä kuulosta kovinkaan korkealta.. mutta on se aamuisin ollut paljon matalampikin aika usein. En kuitenkaan kutsuisi sitä lämmöksi ;-)