Piti oikein kalenterista tarkistaa, että mikäköhän tuo kiertopäivä olisi tänään. No, taitaa otsikossa lukea nyt oikein, kumminkin.

Tässä jäi kaksi ja puoli vuorokautta harrastamatta, kun olin poissa kotoa ja sitten ei enää puhti riittänyt miehellä eilen illalla. Paikattiin tilanne aamulla, mutta siis ehti kulua vähän yli toivotun määrän tunteja.

Mies on taas polttanut vähän liian usein, vaikka onkin vähentänyt huomattavasti polttamisia. Itse olen sauhutellut reissussa kolme savuketta, ja palatessani kotiin mieheni kanssa vielä pari. Joo, pitäisi lopettaa kokonaan, mutta nyt kesällä on niin kivaa välillä sauhuttaa. Ja kun ei ole tässä kuussa oikein realistisia toiveita tulla raskaaksi, niin en jaksa edes yrittää olla ihan kokonaan ilman. Emme siis polta kumpikaan jatkuvasti, vaan satunnaisesti.

Sanoin kyllä äijälle, että jos ei tässä kuussa tärppää, niin olemme molemmat sitten ensi kierron alusta asti kokonaan savuttomia. Minä tietenkin myös jos tärppäisi :-)

Tässä on nyt kulunut pari päivää siten, etten ole yhtään miettinyt tätä raskaaksitulo juttua. Kuulin eilen, että lähisukulaiseni, minusta kymmenen vuotta vanhempi, lapseton nainen, on myös yrittänyt tulla raskaaksi, ja onnistunutkin siinä, mutta että oli ollut jotain vikaa, ja oli ilmeisesti keskeytetty. En tiedä tämän enempää, mutta se pisti jotenkin minut hiljaiseksi. Neljäkymppiä on jo mennyt rikki. Minulla on sentään vielä kymmenen vuotta aikaa yrittää, ennen kuin ollaan siinä vaiheessa elämää. Raskas päätös olla yrittämättä uutta raskautta, kuten myös raskas päätös yrittää uudelleen siinä vaiheessa. Kaikki tuntuu niin lopulliselta, jotenkin. Mutta sellaistahan se elämä on. Odottamatonta ja välillä kovinkin surullista.

Täällä jatkan raskausvitamiinien ja greippimehun juomista. En uskalla jättää pois, kun raskautumisprosentti on ollut sata sen jälkeen, kun aloitin greippimehun juomisen. Kiinnittymisen suhteen asia on ollut nolla, tai viisikymmentä. En tiedä tuon toisen raskauden kesken menon syytä, mutta ilmeisesti se oli oikea raskaus, eikä kemiallinen, koska minulla oli supistuksia km:n jälkeen useamman päivän ajan.