Eilinen päivä meni paremmin tempperamenttini suhteen. Mutta paha olo oli edelleen läsnä kuin kiinni tarrautunut punkki. Ilta meni taas enimmäkseen sohvalla maaten. Vaikka eilen sain sentään tehtyä ruokaa. Tökki pahan kerran, kun aloitin, mutta tomaattikeitto aurajuustolla maistui kyllä hyvältä. Yhden lautasellisen söin alkuillasta ja toisen myöhemmin, kun taas uskalsin. Se lisäksi söin vain viinirypäleitä. Niin ja kaksi paahtoleipää juustolla keiton kaveriksi. Taisin pitää kalorit jotenkuten aisoissa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Mutta kyllä maha vähän mourusi illalla kun menin nukkumaan.

Yksi oire jonka olen huomannut viime päivinä - tai en tiedä onko raskauden oire vai jonkun allergian vaan - on hyylien kuivuminen. Jano on siis ollut jo pitkään aika jatkuvaa, mutta nyt ovat huulet ihan korppuna. Vaikka sivelen huulirasvaa vähän väliä, niin ne tuntuvat kuivilta. En tiedä johtuuko tästä huulirasvasta jota enimmäkseen käytän, vai tekeekö raskaus tämän?

Tänään kun pääsin töihin (mieheni kuskasi minut taas melkein perille..), juoksin suoraan vessaan. Maha oli aivan löysänä. Siihen olen kyllä tottunut, mutta yleensä minulle jää vähän enemmän aikaa siitä, kun maha varoittaa minua. No, onneksi ehdin. Ja sitten siitä aivan kamalasta lemusta (ei terve haju) tuli paha olo ja jouduin oksentamaan lavuaariin (koska istuin pytyllä). Onneksi ei ollut ketään muuta työpaikalla, vaikka he tietävätkin jo nyt tilastani. Ei olisi ollut kiva yökkiä ja yrjötä, kun toiset kuulevat oven takaa..

Eli nyt olen tuplannut oksentamiset tämän raskauden aikana kahteen. Ja tuntuu, etten vielä olisi tältä päivältä valmis.. Ehkä joudun jopa lähtemään töistä kotiin aikaisemmin. Vähän on sellainen kutina. Mutta kiireen vuoksi joudun kyllä ottamaan koneeni mukaan ja jatkamaan töitä kotoa. Mutta se on huomattavasti helpompaa kuin täällä edustaminen.